Newborn fotografie


Die eerste dagen na de geboorte is jullie baby nog zo klein.
Maar juist hoe klein jullie kindje in het begin was, is iets wat je je later amper meer kunt voorstellen. Die momenten wil je natuurlijk vastleggen. Dat kleine, dat pure...

Wanneer?

Een newbornshoot is het mooist als het pasgeboren kindje tussen de 8 en 14 dagen oud is.
In de eerste 2 weken slaapt een pasgeboren baby relatief veel. Het laat zich dan makkelijk poseren in een natuurlijke houding.

Een fotoshoot kan best wat tijd in beslag nemen, houd er rekening mee dat er misschien tussendoor even gevoed wordt, gesust en weer even wachten tot het baby'tje lekker rustig en doezelig in slaap valt.

Props?
U komt dit woord vast vaker tegen als u kijkt naar newbornshoots. Maar wat is nu precies een "prop".
Iedereen zal zijn of haar idee erbij hebben, maar meestal betekent het een leuk kratje, stoel, wiegje een kom, alles wat als een soort rekwisiet gebruikt wordt voor de foto. Ik verzamel zelf overal mijn props. Soms maak ik ze zelf, zoals de hangschommel of ik knap een oude stoel op. Heb je zelf iets leuks? neem gewoon eens mee, dan kijken we wat we ermee kunnen.In de studio

In de studio heb ik meer mogelijkheden en alle props bij de hand. Ik zorg dat de studio lekker warm is. Tevens is er ruimte om het kindje te verschonen, voeden etc. Maar ik kan ook in jullie eigen vertrouwde omgeving foto´s maken.

Bij jullie thuis:

Zorgen jullie voor een warme kamer?
Je kan zelf alvast dingetjes klaarleggen, een knuffeltje bijvoorbeeld of een dekentje die misschien van een van jullie is geweest.Altijd leuk om te gebruiken!
Verder neem ik ook wat leuke props mee en uiteraard de beanbag, wikkeldekentjes etc.

Kosten: € 75,-

excl. evt. reiskosten + evt. parkeertarief

Alle digitale foto's worden naar u verzonden via WeTransfer.
Bij de prijs inbegrepen zitten 10 nabewerkte foto's naar keuze. Uiteraard kunt u meer foto's kiezen voor nabewerking, de extra toeslag boven deze 10 gratis bewerkte foto's bedragen 3,-/ bestand extra.

Prijsvoorbeeld: Indien u een newbornshoot boekt en u kiest 14 foto's die u graag zou willen, dan betaald u in totaal dus 75,- + 12,- = € 87,- .Portret Fotografie!

Mooie foto's van jezelf op creatieve wijze!
Met je geliefde husdier in een dromerige fotoshoot
op de foto.
Tevens te reserveren met mooie visagie.
Lees meer....

Trash the dress!

Jullie grote dag vliegt voorbij en de jurk verdwijnt in de kast.....
om nooit meer gedragen te worden.
Je zou hem stiekem nog wel eens aan willen maar wanneer?
.....bij de trash the dress shoot!
Lees meer....

Zwangerschaps-
Fotografie

Een bijzondere periode...
Die wil je vastleggen op een mooie manier....
Lees meer....